Reiseblogg fra Travellerspoint

Koh Lipe

Oppdatering

sunny 30 °C

Vi er fortsatt paa den herlige oya Koh Lipe. Tenkte vi skulle gi dere en liten oppdatering paa hvordan dagene er hos oss. Vi bor fortsatt i den nydelige Bambusbungalowen. Ingen fasiliteter. Eller vi har jo et dukkespeil paa "badet" og en bordvifte. Saa vi vakner opp ganske opphetet, men da er det bare aa smore seg godt inn med solkrem og stupe ut i sjoen til avkjoling. Vi er veldig glad for at vi tross alt har myggnett over oss om natten. Trine har stadig slosskamp med myggene! Thomas er heldig og slipper lett unna.

Dusjen, rumpevaskeren og osekaret i ett:)
90_Picture_033.jpg
90_Picture_034.jpg

Vi har rett og slett stille og rolige dager i perfekte omgivelser! Vi soler oss, leser boker og bader (ja, Trine leser ogsaa boker). Paa kveldene er vi ute aa spiser middag og laxern paa de herlige smaabarene.
Trine ble litt solbrent i skillen og maatte kjope seg en herlig ny hatt, og Thomas kunne selvsagt ikke vaere daarligere;)

Picture_014.jpg
Picture_028.jpg
2Picture_025.jpg
Picture_008.jpg

Var det noen som sa stygge hatter???? ;)

Thomas gleder seg til fisken han har bestilt. Naar vi bestiller fisk her, faar vi det vi bestiller.

Picture_003.jpg
Picture_006.jpg
Picture_005.jpg

PARADIS!!!

Skrevet av TogT 07:15 Arkivert i Thailand Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Tar av meg hatten for deres nye invistering av hatter...brune å fine er dere også blitt! Dere er brune å jeg er blå:) Men koser meg med OL å colaboks..men vil ikke tro d frister i forhold til de omgivelsene dere er i:) Kos dere videre på tur!

fra Annemor

Ååå Trine! Det er bare helt fantastisk å lese alt hva dere opplever!!! Jeg har lest meg ett stykke tilbake i bloggen nå og det er jo bare helt herlig og utenkelig at det finnes slike paradis! Lite minner om sol og paradis uttafor mitt vindu nå! Her er metervis med snø og brøytekanter og iskalde minusgrader!
TUSEN TAKK for nyyydelig kort fra dere! Jeg ble så glad! Jeg får aldri postkort så jeg ble kjemeempe glad! Det henger fint på kjøleskapet :D
Sofie sa så fint til pappan,- Nei pappa! Det er mamma sitt!! det er fra Trine og Thomas! ikke røre pappa! haha!!!

Nei nå må dere kose dere max og nyte tiden og hverandre! D ser ikke ut som om dere har noe problemer med! Missunner dere den flotte fargen deres ogsÅ!!!

STOR KLEM fra bergensgjengen!

fra Miriam

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint