Reiseblogg fra Travellerspoint

Hjemreise

Siste dag paa reisen..

overcast 17 °C

Da var siste dagen kommet! Etter 3 fantastiske mnd sitter vi naa aa venter paa aa ta fergen til flyplassen i Hong Kong! Det har vaert en tur fylt av gode opplevelser og herlige minner!

Siste dag har vi brukt paa hotellet VENETIAN i Macau, det storste hotellet vi noensinne har vaert i! Et gigantisk casino, og masse butikker! Alle de store merkene hadde butikk paa dette hotellet. Noe gambling har det ogsaa blitt, idag gikk vi faktisk i pluss i motsetning til igaar! Trine har faatt handlet seg enda mer toy i dag, og er ganske fornoyd =)Og Thomas har faatt handlet nok et par sko!

Macau har desverre ikke levd helt opp til forventningene, da vi trodde det var som Las Vegas, men det er det ikke!Vi har kost oss fordet!

Vi har mye nytt aa ta med hjem i baggasjen; baade minner, opplevelser, klaer og mye mer. Naa er det ca 30 timer til mamma Berit staar med dunjakkene klare og tar oss i mot paa Gardemoen! Vi har skiftet til pysj, og sovepillen skal inntas med flymaten. Haaper paa en behagelig flytur! Forhaapentligvis blir ikke flyet fra London til Oslo kansellert!

Vi kommer med et nytt innlegg naar vi kommer hjem med bilder fra de siste dagene.

Skrevet av TogT 03:29 Arkivert i Kina

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Åå!!! D har vært fantastisk å følge bloggen! Håper dere er trygt hjemme i dunjakkene nå<3 mange inntrykk å fordøye! Velkommen hjem! Stor klem fra miriam

fra Miriam

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint