Reiseblogg fra Travellerspoint

Hong Kong airport...

Mellomlanding!

overcast 17 °C

Bilder_Asia_029.jpgBilder_Asia_022.jpg90_Bilder_Asia_008.jpgGod morgen!
Naa er vi i hong kong, venter paa siste flyvning som ender i Bangkok. Flyturene saalangt har gaatt kjempe bra. Vi merker allerede at asiatere er utrolig serviceminded. Nuddelsuppe fikk vi servert mellom maaltidene paa flyturen, saa naa gleder vi oss til alle de kulinariske opplevelsene.

Flyet gaar til Bangkok om 1.5 timer, skal vaere fremme kl 1100 lokal tid. Vi satser paa sol og 30 grader;)

Vi blogges!!!

Hugs, Trine og Thomas

Skrevet av TogT 15:30 Arkivert i Hongkong Tagged backpacking Kommentarer (6)

Pakkeklar?

snow -8 °C

Pakkeklar?... Dette er vel ikke det riktig beskrivende ordet. Avreisedato nærmer seg med stormskritt, kin 8 dager igjen til avreise til Bangkok. Dette virker nesten helt uvirkelig. På en måte litt skremmende, men på en annen måte helt fantastisk. Det som er mest fantastisk er at vi kan gjøre hva vi vil i 3 mnd; HERLIG!

Vaksiner, visum, pass, ny ryggsekk og noen reiseting er i boks. Men vi har enda noen ting å ordne før avreise. Vi må bestille hotell i bangkok, veksle litt penger og kjøpe litt flere reiseting (sikkertmye mer også som jeg ikke kommer på).

Vi gleder oss til å komme til litt varmere klima. I dag er det minus 8 grader her hjemme. Sjekket værvarsel for Bangkok som viste 30 varmegrader. Deilig! Må nok bruke godt med solkrem på den blåhvite vinterhuden!

Tror dette blir en fantastisk start på 2010. Godt nyttår!

IMG_0034.jpgIMG_0033.jpg

Skrevet av TogT 11:40 Kommentarer (3)

Snart ut på eventyr...

Nå er det bare 51 dager igjen til avreise til Asia. Thomas og jeg gleder oss veldig veldig mye. Vi kan vel ikke akkurat skryte på oss at vi har gjort mange forberedelser, men en liten reiserute har vi planlagt eller hvilke land vi ønsker å dra til.
Reiseruetn vår: Bangkok, koh samet, nord Thailand( chiang mai eller chiang rai), Laos, Vietnam, Kambodsja, sør Thailand, Fillipinene og Hong Kong.

Jeg kjenner at det kribler i magen nå som jeg har laget en blogg, er liksom et nærmere skritt til realiteten. Tror dette blir en kjempe spennende reise. Gleder oss både til å oppleve kultur og starndlivet/varmen (sistnevnte er vel kanskje jeg som gleder meg mest til)!

Skrevet av TogT 11:38 Arkivert i Norge Kommentarer (0)

(Innlegg 26 - 28 av 28) « Side 1 2 3 4 5 [6]